lauantai 30. maaliskuuta 2013

Noitapuolison pääsiäinen

Funchiksen salaperäiseen pääsiäisaaton haasteeseen!
Tässä noitapuoliso istuu tyytyväisenä itseensä, tupruttelee sikariaan ja odottelee juhlapäivällistä.
Se hänelle kohta tarjoillaankin! Keitettyjä lohikäärmeenmunia, jälkiruoaksi kuninkaallista unelmakermatorttua joka on tehty prinsessan romanttisista unelmista. Kuorrutettu suklaalla - jossa on mielellään mitä likaisinta multaa villisikojen tonkiman metsäniityn reunasta. Kuorrutuksena rusinat elikkä kaikista vanhimman noidan nenäsyylät... Maukasta pääsiäistä noidan aviosiipalle!4 kommenttia:

 1. Voi että, tämä olikin antoisa aihe ! Laihan-luikeana on mitä upeimmilla eväillä tuo poika kuitenkin pysytellyt ! Onkohan sittenkään maistuneet. Noita näkyy olevan innokas emäntä. Oikein kyöpelivuoren vihreää tuo isännän tuoli. Kiitos, kun tarinoit ja kortteilit. Kenties vielä uusi aihe, kun innokkuutta kerra ilmenee. :)

  VastaaPoista
 2. Yippee, laitahan lisää myrkynvihreitä haasteita ja jutunjuurta. Heti kun routa lähtee kasvimaasta kylvetään sinne tarinansiemeniä!

  VastaaPoista
 3. Sinullahan täällä on niin komee mies, että oksat pois:) rusinoita en taida enää syödä:)) Mukava tarina hienon kuvan kera!! Mutta eikös tytöt olekkin mukavaa kun yhdessä tällaisia hauskuuksia tehdään? Minä tykkään!!
  Ja Hanna helena , sinulla olikin minulle niin monta hienoa vinkkiä jatkoja ajatellen, että heräsi epäilys...taidat ollakkin noitien noita??
  tarja.o

  VastaaPoista
 4. Tarinantaitaja kyllä olet ja kortti on täynnä hienoja juttuja, mutta mikäs ihme tuo, kun itse noita on asialla.

  VastaaPoista