tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pähkinä 3/2013

Tällä kertaa on tarjolla uunituoreita, tulkaahan maistelemaan! Samalla pidetän kahvikekkerit Tarja O:n luona joka inspiroi minut tähän aiheeseen armopullallaan. Kiitos Tarja!


Allaolevista kummajaisista voit paistella leivonnaisia! Ota jokaisesta nimestä se kirjain jonka järjestys ilmenee suluista, niin saat lopuksi uuden sanan. Askartele siitä atc-kortti. - Jos lähetät korttisi minulle niin saat jonkun toisen osallistujan tekemän kortin! Laita mukaan osoitteellasi varustettu palautuskuori mutta EI siihen postimerkkiä koska asun Suomen ulkopuolella. Jos sinulla ei ole osoitettani saat sen myöhemmin meilin kautta, palataan asiaan!

Ethän paljasta ratkaisuasi, anna toistenkin päätellä oikeat sanat... Postita korttisi minulle viimeistään 31.3. jotta voit olla mukana vaihdossa huhtikuussa. - Tervetuloa mukaan!

A. Karppikatu  (6)
B. Keltaisen lasin vero (3)
C. Olla vipu (1)
D. Pelu ärisi (9)
E. Keri ikitukka (1)
F. Sipuli kasalla (2)
G. Käyp kukka? (9)
H. Risa miina (5)
I. Koiraskekku (6)
J. Arjan ripakka laki (8)
K. Raput koivus (1)
L. O, rakkaani empi (1)

5 kommenttia:

 1. :)) olipas hauska juttu:) niin se vaan saattaa näköjään sanakin poikia uutta!! Pitänee alkaa pähkinää pureksimaan pullan kera:)

  VastaaPoista
 2. tää on kyllä vaikee pähkinä!! vain muutama ratkaisematta enkä saa mitään järkeä sanaan:)) tulin jo ohjeitakin tarkistaan vaan ei auta!! Pitää pureksia lisää.

  VastaaPoista
 3. voi juku...tarkemmin katsottuani huomasin pari omaa kirjoitus virhettä ja yksi puuttui välistä kokonaan:)) jes, kyllä se tästä!

  VastaaPoista
 4. ratkesihan se pähkinä viimeinkin. Täällä vastaus:)

  VastaaPoista
 5. Nyt sain kortin tehdyksi. Kiitos kivasta pähkinästä!

  VastaaPoista