perjantai 29. maaliskuuta 2013

Huhuu, pähkinä olisi!On pääsiäislomat ja pitkät laiskat pyhät, mutta missäs te Pähkinänpurijat? Ettehän vaan tuolla halkopinon takana? Tässä odotellaan teitä esille mutta pienintäkään rapinaa ei kuulu vaikka alakuloinen mirrikin istuu kärsivällisesti hiirenhiljaa odottelemassa...

Alempana tässä sivullani (torpan tarinoiden takana) löytyy uusin Pähkinä-visani! Ainoastaan ahkera Tarja O on tähän mennessä vastannut...  Pidennän toki aikaa, korttisi voit lähettää huhtikuun aikana milloin vain.

Ajattelin tehdä sitten kevään aikana vielä pari upouutta Pähkinää, mutta tietysti vain jos teitä kiinnostaa. Haluaisittekohan tästä palkintokilpailua, järjestyy kyllä sekin mutta siinä tapauksessa toivoisin mahtavan paljon osallistujia, nimittäin ainakin kolme... ;) Vai pannaanko pähkinät purkkiin ja hyllylle?


5 kommenttia:

 1. Minäpä vastaankin tässä nyt omalta osaltani. Pähkinäsi ovat kivoja. Edellisen sanan ratkaisin, mutta saamattomuuttani jäi kortti tekemättä. On ollut pidempään jo sellaista lukubuumia, laiskamatoa ja muuta tylsistymistä, että on korttiteot jääneet vähemmälle. Ja nekin melkein, joita on blogiini ilmestynyt, olen tehnyt joskus jemmaan (Aromia). Minä tykkään haasteista ilman palkintoa, koska palkinnoista tulee fiilis, että pitäisi joskus itsekin sitten järjestää jotain kivaa muille. Heh. Mutta onhan mielipiteitä monia. Mutta mahtaakohan kevät/kesä hiukan taas hiljentää, kun on mentävä pihapuuhiinkin. Niin, eli ota tästä selvä ! Odotan aikaa joutavaa, että olisi enemmän tätä aikaa osallistua.

  VastaaPoista
 2. no ei varmaan laiteta pähkinöitä purkkiin!!! Eikä tarvi mitään palkintoja! tämä on niin mukava monipuolinen haaste! Löytäisi muutkin nyt vaan tämän mutta sitä odotellessa anna nyt ainakin minulle purtavaa:))
  tarja.o

  VastaaPoista
 3. Hipsheijaa, otin ja keräsin oudot leipomussanasi. Olipas vaikea, tai on edelleen. En saanut sitten edellisen viestini, olisinko tunnin istunut miettimässä, sitä ratkaistua. Puuttuu tosi monta kirjainta vielä. Tarjalla on olleet hoksottimet kohdillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no elä ny Funchis:)) aikani minäkin pähkäilin ja tuskailin ja tulin tänne tarkisteleen niin olikin omia kirjoitus virheitä ja yksi sanakin puuttui välistä:) Sitten heti ratkesi kun oman virheeni huomasin!

   Poista
 4. Sanan ratkaisin heti, mutta korttia en ole vielä saanut tehdyksi. Tee vain näitä pähkinöitä meidän iloksi.:)

  VastaaPoista