maanantai 1. huhtikuuta 2013

Yllätysvieraita (Funchikselle tiedoksi)

Höh, juuri sillä hetkellä kun olin poiminut esille sinisen sulkakynän ja istahtanut  kirjoittamaan luonnosta Funchiksen haasteeseen jossa tulisin paljastamaan ne kaikkein sisimmät salaisuuteni itsestäni - juuri silloin aavistin ulko-ovelta hyvin hentoisen koputuksen, tuskin kuuluvan. Korviaan höristänyt kissavanhus kannoillani hiippailin eteiseen, kurkistin vähän harmistuneena ruutuverhon välistä ulos ja hämmästyin tai säikähdin niin kovasti että jopa vihonviimeiset kiharatkin suoristuivat päässäni. Kolme kuvankaunista sisarusta, lapsuudenystäväni parin vuosisadan takaa, siellä hymyilivät kilpaa pääsiäispäivän auringonsäteiden kassa! Mustat tulppaanit ja höyhenkoristeet heillä oli tuliaisiksi, mielikukkiani siis! He astelivat sirosti ja keskenään kikattaen sisälle nyörikengissään.

Meillä tulisi olemaan hyvin paljon juteltavaa, olimmehan viimeksi tavanneet 88 vuotta sitten rippikoulun jälkeen.Ymmärrätte varmaankin että suljin nopeasti kirjoituslipaston ja läppärin kannen ja laitoin sulkakynän varovasti takaisin kristalliseen mustepulloon joka on isoisä Miljoona-Villen perua.

Sorry, Funchis! Palataan asiaan meidän noitien kesken seuraavan vuoden aprillina, sopiiko? - Tässä kuitenkin vielä aivan tuoreet kuvat ystävättäristäni:
2 kommenttia:

  1. Wau, aikamoinen ystävien kohtaaminen teillä. No onhan asiat laitettava tärkeysjärjestykseen. Ymmärrän, että noin harvinaiset vieraat on kestitettävä ensin. Pahus, vuodenko joudun odottamaan salaisen arkkusi avaamista ! No sovitaan, että noitapiiri pyörii taas, seuraavana aprillina. Ja korttisi ovat kauniit, ihanat. Kiva kun osallistuit.

    VastaaPoista
  2. kauniita ja värikkäitä kortteja.

    VastaaPoista