keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kesäpähkinä!


Hei hei siellä kesäheinikossa, kaikki Puutarhamaijat, Luontoliisat ja muuten vaan mukavat immeiset! Tulettehan mukaan ratkaisemaan sanapähkinää jossa kyselen näin suven keskellä kasveja! Nämä tässä voivat olla joko luonnon villejä kaunottaria taikka kukkapenkin kesyjä suojatteja. Nimien alkukirjaimista muodostuu ratkaisu josta toivon sinun tekevän kortin (atc, postikortti tai koko mikä vain!) 

Aikaa sinulla on roimasti, nimittäin heinäkuun viimeiseen saakka. Ethän paljasta kasvien nimiä blogissasi niin että muutkin saavat mahdollisuuden arvuutella. Kortin voit sen sijaan julkaista milloin vain, ja muistathan  lenkittää sen blogiini.

Palkinto? No se kunnia kortin teosta ja siten saavutettu ihailijakaarti! Ratkaisun julkaisen blogissani elokuun puoliväliin mennessä.

Tässä sitten itse pähkinä, mitkä kasvit kätkeytyvät näiden kummajaisten taakse?

01. Ensi hetkell'
02. P-laukku
03. Raja on varma
04. Usko on kivi
05. Et moiti!
06. Ongi kun raukka
07. Kurkaten
08. Oppi-isi
09. Liike tinkii nyt
10. Tietty pari R.
11. Olen lukko
12. Tuulikon kukka
13. Tehne rukous
14. Mahaan koski
15. Ikkunasiruko?
16. Karhean kallo
17. Hakkorovio7 kommenttia:

 1. Pääni ei niin sanotusti leikkaa tämän pähkinän kohdalla. Aivovoimistelu tekisi kyllä terää.
  Kaunis kuva otsikossa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, saa taas kesä"pureskeltavaa", vaikka laiturinnokkaan. Kiitos, asiaan palataan viisaampana.

  VastaaPoista
 3. Oli aika hermojaraastava, mutta pakolla ratkaisin sen verran sanoja, että tein jo yhden atc-ratkaisukortin. Oikeilla jäljillä tai ei, se onkin sitten eri juttu. Toinen kortti myöhemmin. Kiitos kivasta iltapuhdepuuhasta !

  VastaaPoista
 4. Hei kuules, mun oli ihan pakko saada tehdä toinenkin kortti aiheesta, mutta kun se kolmaskin on jo tehty. Kaipa saan senkin tänne linkata sitten loppukuusta ? Ja sainpas ne kaikki selviksi, sanat meinaan. Sitä minä vaan ihmettelen, että ihan yhtä ison työnhän sinä teet, kun niitä sanoja kääntelet ihan luettaviin muotoihin.

  VastaaPoista
 5. Nyt nakkasin blogiini sen kolmanne kortin ratkaisuna tähän arvoitukseesi. Kivaa näitä oli taas miettiä ja eikun uutta odottelemaan, josko sitten koneongelmiltasi pystyt uuden laittamaan.

  VastaaPoista
 6. No niin, minä pöllö unohdin linkata, eli tässä kolmanteeni linkki.

  VastaaPoista