perjantai 4. lokakuuta 2013

Syyssatu, korttihaaste

Ikkunasta ihastelen kullankeltaista pellonsänkeä.
Pidän kuulaasta syksystä, tähtitaivaasta.
Vihdoinkin uusi väritetty maisema
nyökkää minulle aamun valjettua.
Tammenterhot poukahtelevat
vanhan liiterin kattoon
iloisesti, satavuotinen tulevaisuus mielessä.
Päivän kuningatar pukeutuu vaahterakruunuun.

Syksy inspiroi minut tekemään nämä kaksi kuvaa, ne ovat postikorttikokoa. Askartele sinäkin "Syksyn satu"-aiheinen postikortti ja linkitä minulle lokakuun puoliväliin mennessä niin osallistut näiden korttieni arvontaan!9 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, koetan tulla mukaan, kunhan vähän kypsyttelen ajatusta. Korteissasi on taas uskomattoman monivivahteinen tunnelma. Ekassa aika pelottavakin soinen tuntu, toinen pistää pohtimaan, mitäs kaikkea se kortti kertookaan...hih, punahilkka lähtenyt sienimetsään, mutta onpa isoäidillä upea tölli. Voi sen noinkin nähdä, mutta näen siinä paljon muutakin.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kortit. Pakko tulla mukaaan. Yritän viikonloppuna askarrella.

  KIITOS IHANASTA YLLÄTYKSESTÄSI. Minun netti on ollut kamala, ja en ole saanut kuin pätkittäin iltaisin kirjoitettua mitään. Korttisi olivat mielettömän upeita. Mitä teen tilalle? Muistelen, että keräilet meri aiheisia kortteja, joten tekisinkö meriaiheisen atc-kortin. Voisin tehdä sinulle myos kaksi soulcollege-korttiä , kävisikö tämmöinen???

  ISO KIITOS JA KIITOSHALAUS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ihailen kaikkia soul-korttejasi joten olisipa mahtavaa saada niistä vaikka mikä oman valintasi mukaan! Kiitos jo etukäteen;)

   Poista
 3. Löysinpä Enkulin kautta tämän blogisi ja täytyy sanoa, että sun korttisi eli taiteesi kolahti sydämeeni tosi lujaa! Upeita mystisiä kuvia jotka herättävät ajatuksia. Ne on kuin unta! Olisipa kiva joskus tehdä vaihtoa kanssasi! Laitappa viestiä jos kiinnostaa: susanna-peltola (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 4. http://enkulinkasityot.blogspot.fi/2013/10/syksysatu-kortti.html löytyy minun syyssatuni

  VastaaPoista
 5. Postikortilla mukana.
  ttp://kaunistuu.blogspot.com/2013/10/syyssatu.html

  VastaaPoista
 6. Hassun postikortin heitän haasteeseesi. Tehty pikaisesti vain kahdeksasta osasesta. Syksyä se on eläimilläkin ja sadonkorjuussa varsinkin. Ehdinpäs mukaan.

  VastaaPoista