lauantai 26. lokakuuta 2013

Enkulilta postia

Eilen sateisen sumuisena perjantaina odotti tienvarren postilaatikossa mainosten ja laskujen sijasta näin ihastuttava yllätys,  kirjekuori aivan kuin menneiltä ajoilta. Katselin ja kääntelin kuorta ennenkuin avasin sen keittiön pöydän äärellä elikkä juuri siinä mistä näkee puutarhaan, kylätielle ja onko polkua pitkin kissaherra tulossa tai menossa. Vaikka  nykyisin pöydän täyttävät ruukkukasvit jotka piti ottaa sisätiloihin yöpakkasten varalta.
Kirje Enkulilta! Katsokaas kuinka ihania kortteja sain ihan omakseni. Riittää katsomista ja ajattelua pitkäksi aikaa! Näitä kaikkia olin toivonut, ja siinä ne nyt sitten ovat ihka alkuperäisinä. Soul Collagea ja syyssatua sekä meren tarinaa, ohh.... Tuhannet kiitokset Enkuli kaikesta kauniista mitä näet sielusi silmillä ja toteutat meidän toisten katseltavaksi, tulkittavaksi.

2 kommenttia:

  1. Upeita kortteja saitkin, Enkulin korteissa on myös sitä jotakin.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kun olivat mieluisia. Oliko mukana kortti, jonka tein syyssatu aiheella, vai teippasinko sen kuoreen kiinni. Kortissa oli samantyylinen neitonen, kuin syyssatukortissa. Se on toki voinut hukkua askartelupöytäni uumeniin, joten tarkistatko ja ilmoitatko minulle, niin tiedän penkoa pöytäni.

    VastaaPoista