sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Helluntain kortit

Funchis lähetti tässä taannoin niin kauniita potretteja että niistä ilolla askartelin nämä kortit, tänään aamutuimaan. Kissa töllötti kärsivällisesti vieressä ja välillä katse viipyi keittiön ikkunan alla kukoistavassa luumupuussa. Helluntaista tuli vehreä ja lämmin, eilen 28 astetta!

Kortin "Aino ja Erkki" lähetän Funchikselle, Vanamo varattu ystävälle, muut neljä korttia ovat vapaat.


          "Aino ja Erkki" varattu             Vanamo varattu


6 kommenttia:

 1. No täällä syyllinen. Voi miten kauniita oletkin tehnyt, ja totisesti erityylisiä kuin sun muut korttisi ovat. Minä niin tykkään (noistakin) niistä sinun "outo fiilis" -korteistasi. Noissa ei ole outoutta, mutta ovat kuin karamellit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut syyllisyydestäsi, ajatteles mitä olet saanut aikaan. Luulin että en osaa tehdä näitä ja kadehdin kaikkia muita näpertelijöitä kunnes vihdoinkin uskalsin edes yrittää. Rangaistukseksi laitan sinulle yhden näistä korteista ja se olkoon... Aino ja Erkki. Vaihdoksihan voit sitten postittaa sen sanomasilppu-outokortin, muistatko?

   Poista
 2. Muistan. Muistini olen oppinut - se on epäluotettava - joten laitan aina heti nimellä varustetun kirjekuoren ja kortin sinne odottamaan josko muuta kuuluu. Tehräänpäs sitten nuin ! Juu, sinusta paljastui uusi puoli noiden potrettien myötä. Olet todella näperrellyt ne somiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä oivas muistivihje! Kirjekuoret valmiiksi, sitä rupeankin toteuttamaan koko taloudessa eikä vaan blogissa. Jos en olisi jo liimannut kiinni kuortasi niin olisin laittanut siihen bonuskortin, mutta senhän voin tehdä joskus toiste!

   Poista
 3. Todella hienoja ja kauniita kortteja! Kuka kumma on laittanut päähäsi ettet osaa...?!

  VastaaPoista