perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kaksi korttia (varatut)

Tänään korjattiin ja putsattiin ulko-oven kissanluukkua josta oli pudonnut magneetti niin että luukku läpätti puoliavoinna ja kevättuulet viuhahtivat raikkaina suoraan sisään. No tulihan tämä tärkeä juttu kuntoon ja kissavanhus ihmettelee nyt kun ruutukin on ilmiselvästi kirkastunut, tai olisiko vallan näkö parantunut? Mirrillä on nyt puhtoisin ikkuna koko talossa - kelpaa siitä tirkistellä nurmikolla tepastelevia siivekkäitä niinkuin parhaassa jännitysfilmissä konsanaan. Katsoa saa vaan ei koskea - mutta onneksi nuo eivät enää kiinnostakaan ateriamielessä meidän eläkeläismirriä jonka mielestä metsästys on ihan turhaa energiantuhlausta.

Samantien siinä touhutessa ja luukkua liimaillesa tuli valmiiksi kaksi atc-korttia lehtileikkeistä joten asetanpa ne heti ne tähän näkyviin vapaina vaihtoon. (No ei enää, ne ovat nyt varatut..) Takaisin toivoisin meriaiheista atc- tai neliökorttia. Mielellään ihan vaan tällaisia tavallisia lehdistä leikeltyjä ilman muita matskuja. Kortit lähtevät ensiksi ehtineelle, mutta saat valita vain yhden näistä:

                                                                    VARATTU Kirstille

                                                                  VARATTU Funchikselle

6 kommenttia:

 1. Pidän kovasti näistä molemmista.
  Ehkä eniten haluaisin tuon Tule muistelemaan kanssani.
  Lehdestä leikatuilla kuvilla tulee upeita ja ainutlaatuisia kuvia.
  Aion sitä yrittää nyt jatkossa. Olisinpa aikaisemmin ollut näissä harrastuksissa mukana, kun minulla oli tosi laajat kuvavarastot. Osa pelkkiä värisävyjä ja kuvioita.Tein niistä kuvia, joissa tavoittelin hyvää tunnelmaa.En tiennyt tunnistanut sitä "oikeaksi harrastukseksi" Hävitin ne kolme vuotta sitten tapahtuneessa muutossa.
  En uskalla luvata löytää meriaiheisia kuvia ja sitä,tuleeko niistä kelvollinen kortti.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsti, vaihdetaan! Lähetin sinulle meilin

  VastaaPoista
 3. Ihanuuksia jälleen.
  Mukavaa viikon alkua.

  VastaaPoista
 4. No kun tuo jälkimmäinen kerran on vielä vapaa, niin vaihdettaisiinkos me ? Ja luvassa sinulle sitten laiva/meriaiheinen kortti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kyllä, odottelen korttiasi!

  VastaaPoista
 6. Huoh, meinasi venyä tuo kortin teko. Mutta nyt on valmista ja perjantaina lähtee sua kohti tulemaan.

  VastaaPoista