torstai 4. huhtikuuta 2013

Väliaikavisa

Tässä kun vielä odottelen Pähkinä 3:een toivottavasti lisää kortteja niin laitanpa pikaisen  välikyselyn: kuka on tämän kortin oikeanpuolinen hahmo, tunnistatko kasvoista pikemmin kuin leningistä tämän kuuluisuuden? Ensiksi oikein arvannut saa jonkin tekemistäni korteista, siis ei välttämättä juuri tätä...

Vihjeitä  lisää huomenna perjantaina mikäli tarvis. Arvailu pättyy jo sunnuntai-iltana, siis pitäkäähän kiirusta!


6 kommenttia:

 1. Vaikuttaisi Anita Välkiltä, oopperalaulajalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tuossa tietysti Anita Välkki (1926-2011), suomalainen huippusopraano. Toivottavasti hän ei pahastu siellä oopperataivaassa tästä kortistani. Hyvin tiesit Funchis, laitan jonkin korteistani sinulle postiljoonin mukana!

   Poista
 2. Supernainen! Laitoin pähkinäkortin postiin tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita, saat kortin paluupostissa mutta ehkä valitettavasti vaan minun tekemäni kun ei muita kortteja ole vielä ainakaan saapunut...

   Poista
 3. Kiitos jo ennakkoon. Korttisi ovat herkkuja. Kun tarkemmin korttia katselen, tuntematta näkyvää rakennusta, tuli sitten mieleeni, ettei kai sentään oopperan kummitus olisi samantien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkin voipi olla haamu oopperasta! En enää muista mistä esitteestä leikkasin tuon komean rakennuksen enkä tunne itsekään sitä. Ehkä Italiasta. - Kiitos, kiitos!

   Poista