maanantai 29. huhtikuuta 2013

Funchiksen merikortit

Meressä ja merellä on aina sitä jotakin, ihan niinkuin Funchiksen korteissa. Ajatelkaas että tuon komean pojan sain omakseni vaihtona vai olikohan bonuksena? Kiitos kauniista korteista ja lisukkeista Funchis - upeita!Nyörikenkä alimmassa kortissa on tosi hauska, samoin aukosta näkyvä maisema. Pieneen tilaan olet saanut paljon katsottavaa ja nuuhkis, eikös se tervattujen veneenpohjien tuoksu tunnukin nenässä? Lokki, tiira, köysiä, kalalootia, ulapalla purjeet nostettu. Onkohan siinä sivussa morsian kukkakimpun kanssa odottelemassa kipparia kotiin? Harmi että skanneri ei tee oikeutta kolmiulotteiselle kortille.5 kommenttia:

 1. Upeat merelliset kortit. Mukavaa Vappua Sinulle

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi; blogissani kysyit korttien kuvaamisesta ja digipokkarilla sen teen. Skanneria myös käytän, jos ei ole korkeita koristeita.

  Hauskaa Wappua! :)

  VastaaPoista
 3. Iloista vappuaikaa toivottelen ja aurinkoa jos suinkin ! Kiva jos pidit korteistani. Tuo rantamakasiinin aukko - syvyysnäkymä, se syntyi oikeastaan ihan vahingossa noista laatikkolaudoista. Minun oli ihan pakko saada tuo kenkäraja survotuksi korttiisi mukaan. :) Jokohan minä muuten muistin kiittää sinulta saamastani laivakortista - no kiitos taas. Tykkäsin.

  VastaaPoista
 4. Oletpa saanut hienoja kortteja! Voitit blogini arvonnan! Onnea onnea! Laitan kirjan tulemaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vierailusta sivuillani, tulin tutustumaan sinun, aivan toisenlaiseen blokiin. Oikein hyvää kevättä ja kesän odotusta. toivottaa maria mummo.

  VastaaPoista