maanantai 29. huhtikuuta 2013

Pyöräilyä

Oikeassa olit, Funchis! Mukavaa että polkupyörät on jo otettu esille. Tässä se viime sesongilta tuttu pari mennä viilettää taas kevätauringossa (ja iltamyöhään majataloa etsimässä).
Iloista vappua!


7 kommenttia:

 1. Oi, olisipa seikkailu mennä tuohon tornihotelliin yöpymään, ihan varmasti siellä kuuluisi jos minkinlaista outoa kuisketta ja askelia ja silkkihelmojen kahahduksia, kenties lapsen itkuakin. Upea näkymä ! Ja sitten tuo, missä ylämäkeä rupatellen poljetaan: minulle tulee mielikuva, että siinä taustalla on tyyni järvi, johon metsänreuna vastarannalta peilautuu. Kiva, kun sullakin vielä näitä tallella. Omaani olen pyöritellyt ja odotellut sopivaa inspiraatiota, nyt se sitten tuli.

  VastaaPoista
 2. Vielä palaan: aikamoinen näköharha tuossa "tienkaiteessa" varjoineen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkka tyttö olet! Entäs jos se ei olekaan näköharha vaan blogikummitus...

   Poista
 3. Iloista vappua! Onpa hauska nähdä "pyöräilijät" atc- kortteja jälleen. Muistatko, kun lähetit minulle kuvan niistä ja annoit luvan käyttää kuvaa? Ja järjestin pyöräilijät atc-swapin. Se löytyy tästä linkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En toki ole unohtanut ja meinasin mainitakin siitä tänään, olisinpas vaan arvannut että swapit olivat vielä siellä blogissasi. Katsoin ne juuri, ihan nostalgista! Kiitos että kommentoit!

   Poista
  2. Iloista vappua piti toivottaa mutta mitähän tapahtui, taisin kuunnella TV-tohtoria toisella korvalla justiinsa...

   Poista