maanantai 8. huhtikuuta 2013

Mittanauhamuijat

Kaksi kuvaa Leila-mumman haasteeseen

Kyllä sattuikin hauska juttu, pitää heti kertoa! Pääsiäisen jälkeen eno toi Viipurista pari kangaspakkaa meille sisaruksille. Lähdetään sitten yhdessä ompelijalle ja käydään samalla Wanhan Wiipurin Kahvikonditoriassa leivoksilla. Pappa kyllä tarjoaa, hän on kiltti. Hevoskyydillä sujuu matka mukavasti ja nopeasti  nyt kun on jo kevätsää, ja samalla ostetaan Mirkku-siskolle nahkasaappaat jos se suostuu leikkaamaan lettinsä pois.

Ompelijan mittanauha on niin lysti että joka kerta pyydetään sitä katsella! Meille muuten joskus on kerrottu että vanhaemäntä kummittelee ja tekee kepposiaan vieraille ompelijan salongissa, mukamas lentää huoneen läpi vaika eihän sillä ole edes siipiä. Me tytöt vaan tirskutaan sellaisille höpötyksille.


Joskus pitää olla  hiljaa kun siellä on vanhoja mummoja kangasta tuomassa tai mekkoa sovittamassa. Mutta sillä aikaa me sisarukset katsotaan taas tuota mittanauha-hyrrää, voi kun saisi ostaa sellaisen itse! Nuo punapukuiset mummot ovat varmaan hirveän rikkaita, samettia niillä on mukana ja paljetteja, ja niin hauskoja monenvärisiä nappeja.
5 kommenttia:

 1. Kiitos taas ! Mitanauha näyttä minustakin aika erikoiselta.

  VastaaPoista
 2. Nämä on niin ihanat kuvat ja hieno stoorikin mukana.Uuh, haluaisin nähdä sen kummituksen....vai näkyykö kuvissa.....mittanauha on superrrihana.
  Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat kauniita ja lämpimiä. Nyt osaan "lukea" näitä ja tunnen olevani oikeutettu, so onnellinen.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisia yksityiskohtia korteissasi, viehättäviä molemmat

  VastaaPoista