perjantai 13. joulukuuta 2013

Torpan tarinan päivityksestä

Oikeeta joulua teille kaikille rakkaat lukijani! Ilman teitä torpan tarinaa ei olisi olemassa! Myöskin...


syrjäkylän väki lähettää lipeäkalan ja katajanmarjan tuoksuiset juhlaterveisensä jo nyt. He valmistautuvat hartaasti ...


yhteiseen joulunviettoon suuressa kartanossa. Kolme uutta maallista elämää saanut vanha kartanonrouva on kutsunut tänä vuonna  Muorin, Väinön, Amerikansisaren, Maijan, Aunen, Provinssitohtorin, Apteekkarin, Koulunopettajan perheineen, Luotsin, Vesitohtorin,  Neula-Brittan, Isonenäisen naisen, Rovastin ja Ruustinnan, ja tietysti myös Sinut! Voi kuinka mielelläni olisin tullut mukaan!

Mutta sen sijaan kätken nyt kristallisen mustepulloni (unohtumattoman Miljoona-Villen tuomisia Karjalan Kannakselta) ja repaleisen sulkakynäni piirongin vasempaan salalokeroon. Suljen tarinalaatikkoni tältä vuodelta matkustaakseni huomenissa kauas pois tapaamaan Väinöä joka ei ehdi mukaan kartanon joulunviettoon. Isonenäinen nainenkin, maakreivitär, tuntuu kadonneen, ja serkkutyttö on palannut jouluksi Amerikkaan.

Tapaamisiin tulevan armon vuoden alussa jolloin päivitän blogiani.

7 kommenttia:

 1. Hyvää joulumatkaa sinulle armon kirjailija ja mitä parahinta jouluaikaa. Sulkeudun suosioosi ja jään kaipauksella odottamaan paluutasi kirjallisten töidesi pariin, iloksemme.

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa matkaa siulle ja hyvää joulua seka siunattua uutta vuotta.
  Tavatan sitten torpalla kun tulet.:)))

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua ja Armorikasta Uutta Vuotta,
  Upeat on kuvat ja kerronta ollut.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Joulua sinulle, Hanna Helena! Ja kiitos Torpan tarinasta ja kaikesta. Ensivuoteen <3

  VastaaPoista
 5. Mukavia nämä sinun tarinasi! Tunnelmallista joulunaikaa!

  VastaaPoista
 6. Tarinakeskeistä, intomielistä, kuvakerronnallista ja kaikin puolin muutenkin mukavaa alkavaa vuotta sinulle toivottelen.

  VastaaPoista